Opening expositie Joop van Rijsbergen

Vanaf 14.00 uur bent u van harte welkom bij de Biecht om hierbij aanwezig te zijn. Eerst vindt het officiele gedeelte plaats met een toespraak van Wim Rennings, gevolgd door een drankje en live-muziek verzorgd door Ivo Manz.

Kijkje in de tentoonstelling…

Op zondag 1 september 2019 gaat de expositie met grafiekwerk van Joop van Rijsbergen (1949 – 2006) feestelijk van start in samenwerking met eetcafe de Biecht.

Vanuit Eetcafe de Biecht (Markt 52), waar we verzamelen om 14.00 uur, kunt u het Jooppad volgen naar de Kunsthal Oudenbosch (Markt 72) waar u de werken van Joop kunt bekijken. Daarna kunt u gezellig verder praten bij de Biecht onder het genot van een drankje!

De expositie is de gehele kunst en cultuurmaand in september te bezoeken op zondagmiddag van 14-17 uur en op afspraak. Tijdens de kunstroute op zaterdag 14 en zondag 15 september is de Kunsthal tevens geopend. En natuurlijk op afspraak!

Alle werken zijn tegen een mooie prijs te koop…

Rechts op de foto Joop van Rijsbergen
Succesvolle opening op zondag 1 september, ontvangst bij eetcafe de Biecht…
Vanuit eetcafe de Biecht bezochten mensen in kleine groepjes, het JOOP-PAD volgend, de Kunsthal om het grafiekwerk van Joop te bekijken….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s